Hledám si cestičku...

Hledám si cestičku...

Anotace: Někdy dost svízelně..

V trnitém houští,
hledám si cestičku,
přes srázy, útesy,
se slzou na líčku,
vidím, jak mosty se hroutí,
a lidé skoupí,
pro svoje móresy,
do kapsy lžou si…

Svět náš sám,
lžím a klamům
nastavuje pokřivené zrcadlo,
teď nosí se, lhát davům,
jevištní propadlo
se stalo všeobecnou věcí,
na piedestal zájmů,
pozvednout obyčejné kecy!
Autor Krtica, 22.08.2005
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Cestičku hledáme
uprostřed svízele,
někdy si popláčem,
někdy jdem vesele,

někdy se nalepí
ta svízel na trička,
však není bodlákem,
zdravá je dušička :o))

26.08.2005 20:42:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel