Anotace: Ach ta ironie... kamarádka mi oznámila, že většinu peněz z brigády dá na zábavy - říkala, že tam má možnost pobavit se s kámoši...tak jsem ji vyzkoušela a zeptala se na jména - nevěděla - že je prý zná jen od vidění...
Nebuď suchar :O) to je mládí. To přejde :o). Hlavně že neusychá doma, časem zjistí, že život není jen o tom.
29.08.2008 16:31:00 | Jahudkka