Anotace: V úterý opět zmizím z Literu a letím znovu do Tunisu. (velbloud prý stůně a Selmě se stýská)
Na Sahare mej se blaze,
vyrob jim tam ze slov hraze,
a vzkaz jim od nás od Literu,
ze se vratis do eteru
29.08.2008 23:11:00 | Dreamer
Krásnou dovolenou se Selmou na kolenou ... roboti píšou KDE ? - přece v Tunisku :-)
29.08.2008 19:58:00 | jita.1965
My budeme užívat Literu, ty užívej krásného Tuniska a tamního podnebí ;-) A pozdravuj velblouda Selmu!
29.08.2008 14:39:00 | Chancer
Psavečku, jsi fakt skvělý! Tož, neztrať se určitě, opatruj se, ať vše dobře dopadne! :o) Budem na Tebe myslet a těšit se, až se vrátiš zpět a písneš novinky ... tedy já určitě.
29.08.2008 11:48:00 | NikitaNikaT.