Velevážený host Grandhotelu Pupp
"Krása českých žen je neobyčejně neopakovatelná."
žvaní do kamery
na jednom nejmenovaným
filmovým festivalu
pořádaným
každoročně na počátku léta
významnej host
"České dívky jsou neodolatelné. Mají v sobě plamen."
rozplývá se
ta hvězda
/s pornosklonama
dávno prošlýma
záruční lhůtou/
slavnejch americkejch trháků
"Mají v sobě něco tak něžného a mystického zároven."
říká ten
co dřív překvapoval
vypracovanejma bicepsama
a cígem v koutku pusy
ted se mu daří
nás ohromit jenom
tím
jak je malýho vzrůstu
těmahle kecama
a že miluje Kafkovu Prahu
(kde stejně nikdy nebyl)
Hluboko po půlnoci
chytne nějakou hostesku za zadek
a sdělí jí
že v Puppu na dvacítce
čeká jenom na ni
"Krása českých žen je
...neobyčejně ...neopakovatelná
...České dívky jsou
neodolatelné...mají v sobě plamen."
"Mají v sobě něco tak něžného a mystického zároven."
v kontrastu s tím chceným zadkem:
jako by nám všem říkal že jsme pěkný kurvy
__________________________________
Tak co holky. Máte radost?
Přečteno 338x
Tipy 18
Poslední tipující: boruvka175, Holis, Emily Winnacott, jaňa, Dota Slunská, radexk, Thesssinka, Vlk v rouše, Favi, bez nápadu na přezdívku..., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)