Anotace: ...kdy tě odhalí, na louce bez květů, plné kamenů, slisované do dlouhé kostky.
Střevíčky z pampelišek..vzpoměla jsem si na letní louku,což je v tomto období nemožná realita:-)
18.02.2009 08:30:00 | kikis
nevím ze kterého pohledu se na to mám dívat... ale ať koukám, jak koukám, pořád je to síla ... a prožité...
29.08.2008 19:49:00 | prostějanek