Smršť obratů poezie téměř akrobatické... Ale kdy vyjde to slunce, když tam není na něj vidět přes ty drobné mušky ;-))
21.04.2009 20:41:00 | Jasmin de Paris
není to špatne,ale myslim si, že je nekdy mene, tzn. že nektere obraty, pro jejich mnozstvi mi prijdou psane jen na efekt a tudiy mi to prijde hrozne umele...
27.09.2008 04:07:00 | saddova
řekla bych, že báseň je přece jen rochu méně vyhořelá než její název... z toho mi přeběhl mráz po zádech...
29.08.2008 19:51:00 | prostějanek