neni to zle, jen sem ze zacatku nabyla dojmu, ze to vubec neni vazane....a hle :)
08.09.2008 16:51:00 | saddova
Moc hezke, nadherne jsi to v basni napsala,ano pak je to .. tak, kazdy sam sobe...casto premyslim co nase lidske mysleni zmeni...co nas semkne zase dohromady? Katastrofy? A nebo valky? Ptam se cim dal tim vic... pro co zder zijeme? Pro svary, biohatstvía nebo pro lasku a pro Ty co milujeme?
30.08.2008 13:25:00 | carodejka