a snad jde jen o tiché bojování
víš, že život je život
učíš se jeho pokoře
kapitole přijímání
jak síly ti stačí otáčíš listy
smíření
pochopení
jediná cesta k zotavení
boj rozumu se srdcem
vzájemné zápolení..
krok do nových zítřků
01.09.2008 18:46:00 | prostějenjá