Zlatej důl
pravda se nenosí
mnozí se honosí
když hřeší že nemusí dát na modlení
vždyť je světlo denní
je to důvod s prodlení
to je poslední čtení
nelámej nad nikým hůl
život je možná
oheň a voda
život je cukr a sůl
dá ti od všeho půl
dneska jsi na koni
vozí tě v kočáře
zítra jsi podkoní
mají tě za lháře
kdo tě dnes dohoní
kdo ti hřích dokáže
zítra jdeš o holi
na schůzku s notářem
neváhej dát nažrat lvům
výběrčí daní whisky a soda
jeho je dnes zlatej důl
zítra má prázdnej stůl
Přečteno 250x
Tipy 4
Poslední tipující: Myrja, Holis, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)