Mrtvice
Anotace: nemám co k tomu dodat
Sedím doma na gauči
s jednou papučí.
Oči se mi klíží
a všechno mi mizí.
Tep se zpomaluje
a dech ustupuje,
že by to byla mrtvice?
To zní slibně velice:-)))
Báseň trošku veselá s nádechem smrti
a snad touhy po ní?
touha po lásce
to líp voní:-)))
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: Actafool, beztak, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)