... dobrá ... dobrá ... přála sis to tak jsem tady ... tak rozhodně je lepší než ta co jsem četl minule ... ;-) ... ale jak už jsem Ti několikrát psal ... mám trochu problém s Tvými přívlastky ... prostě asi vnímáme vidíme cítíme trochu jinak ...
... rád jsem Tebe a G.P.ho zase jednou viděl ... :-)
01.09.2008 09:48:00 | JardaCH
Jo,problém,nebo maličkost krerou si člověk zabere,
to vystihují obrazy básně.
Možná okamžitá reakce.
31.08.2008 21:14:00 | s.e.n
Bezcitnost je zlá, trhá duši na tisíc kusů...Ale Ty jsi silný a krásný člověk.
31.08.2008 19:23:00 | Iva Borecká
Je krásná Levandulko :o)
P.S. Doufám ,že jsem ti nevyřvala díru do ucha :o)))
31.08.2008 18:38:00 | Noc17
Začátek mě vedl až do konce, kde mi sklaplo a radši jsem si odpustila všechno, co jsem chtěla napsat. Čarodějko!
30.08.2008 20:10:00 | její alter ego