Nebeská

Nebeská

Anotace: Po dlouhé době inspirace, pokus o sonet. Akorát nechápu, proč zrovna ve tři ráno :-)

Zavedu Tě do nebe,
jen polož se a zavři oči.
Až andělům se přiblížíme,
uvidíš, jak se Země točí.

Budem stoupat chladným vzduchem,
skrz bílá mračna – ke hvězdám.
Poletíme jako ptáci.
Jako čápi – nebe patří jenom nám.

Poletíme výš a výš,
tam někde v nebi najdem skrýš,
kde schováme se před světem.

O tom přece pořád sníš.
Oblaka jsou jako plyš.
Zůstaneš navždy dítětem.

A já též...
Autor Merlík, 31.08.2008
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: Ariol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí