čtu se zpozdenim, nevim, jak se to mohlo stat :-)
tohle mne moc zaujalo..muzu cist mezi řádky, líbí velmi...
mám to u tebe pomotane, nekdy si rikam jestli si to mohl vubec psat ty, jak mi to nesedi a pak vypalis neco takoveho a ja jsem stastna :-)
asi to tak ma byt :)
02.09.2008 10:54:00 | saddova
Nejlepší, kterou jsem tu za posledních pár dnů četla (nepočítám ty, ke kterým se zamiloavně vracím;)). Musela jsem číst několikrát... A stejně mam trochu problém s tím pláčem na konci, jak ho pochopit. Moc hezky procítěné. Líbilo...!
31.08.2008 23:06:00 | okousaná od světlušek
Ona pláče, protože se cítí zaskočena tvou láskou, před kterou už se nemůže schovat? Pláče, že už se teď neschová ani sama před sebou?
31.08.2008 20:32:00 | sioned
...kvůli Tvé básni jsem se přihlásila, ač jsem chtěla jen tak letmo kouknout...musela jsem ohodnotit, čapla mě za duši a sáhla po srdci...:-)
31.08.2008 11:24:00 | Lota