Krajíc života
Ze života krájel
kus tmavého chleba
jakoby se snažil
vodu do žil vstřebat
NOže jsou ostré i tupé
na dřevo i žvanec
a přec jsou Ti dobré
když neseš prázdný ranec
Zkoseným tichem
linou se tóny
jak bratr s brachem
věšeli žluté lampiony
Byli tam spolu sami
ale ten chleba přeci jedli s vámi...
Přečteno 508x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Borecká, Dacryon Beata, SZN, Churry
Komentáře (1)
Komentujících (1)