Pohádka
Doufající ve šťastné konce pohádek,
věční snílci naráží,
a v duši na klíček,
přibývá závaží
Tak se postaví další
do fronty na štěstí,
aby tam chvíli postál
a pak zbaven všech snů a nadějí,
ocitne se sám ve světě
utopeném v iluzích.
S vědomím,
že pohádky
se v životě nedějí…
Přečteno 289x
Tipy 13
Poslední tipující: Angee, fuu, Bíša, Květka Š., chicacheca, teranosaur, Holis, laura3, Lorraine, Myrja
Komentáře (3)
Komentujících (3)