INKOGNITO
mám schovaná svá tajná přání
na místech která neříkám
čekají na má pohlazení
a tak k nim často pospíchám
slabá tělíčka polonahá
jsou zahalená v závoji
že na ně cizí ruka sahá
teď už se vůbec nebojí
živím je stále dnem i nocí
jsou jako děti mají hlad
sílí a často bez pomoci
do mých snů jdou si v noci hrát
čím víc se nažím tím víc chtějí
hřejivou realitou být
netouží jenom pod závojem
sami tak inkognito žít
Přečteno 320x
Tipy 23
Poslední tipující: Tanzania, Marupiara, mOBSCENE, okapovaroura, Lota, Caracol, a_tao, grázlík, Myrja, Holis, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)