...má to tak má být???...mám mnohdy pocit, že druhá strana vyžaduje svoje...je to jako života rub a líc...má člověk za štěstí dětských očí krutě zaplatit???...nevím, nevím, nevím...
01.09.2008 17:52:00 | Lota
Poslední dvě sloky mě objasnily o čem byly ty ostatní.Zarezonovalo to v srdci.Hezká!
01.09.2008 10:46:00 | had
Jsou krásné dny...
kdy světlo se měkkce láme,
a náhle VÍME, co všechno máme.
01.09.2008 10:01:00 | spare