Anotace: ...namáhejte mozečky. (nepokládám to za báseň,je to výplod-filozofická úvaha?)
namáhám, namáhám, leč v tomhle vedru to jde těžko :-) (ostatně občas to jde těžko i v zimě;-)
03.09.2008 15:13:00 | Caracol
Ty jsi mi zamotal hlavu,ale přišla jsem na to.
Nechtělo se ti umývat hrnek,vzal jsi nový a teď sedíš a vymýšlíš a kafe chladne a chladne.Tak už pij.A ten hrnek z koše vem,je ho škoda.
01.09.2008 11:37:00 | s.e.n