Ambice ...
Anotace: ... dobráků od kosti ...
.
Nemám, co se mě týká
velký ambice ....
A i když jsem od přírody
velmi nejistý a skromný ...
mohu i tak
bez jakýchkoliv stop
nabubřelosti a velikášství
o sobě říct,...
že jsem
ve všech ohledech
... ... ... velmi dobrý ....
.... což červi zanedlouho potvrdí ...
*
----------------------------------------------
*
Comment 4.6.2008 | HarryHH
*
Přečteno 319x
Tipy 24
Poslední tipující: kouzelníček, JardaCH, Michal Kvido, Myrja, Psavec, isisleo, G.P., Marfuša, Holis, cevert, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)