Laciná*
V uších mi zní
smích pouličních
prodavačů lásky,
a v kapse mi chrastí
pár drobáků na bus.
*Jsem nedopočítaná
rovnice s jednou neznámou.
/A zbývá jen dosadit./
Naučím nás lhát
dešťovejm kapkám
a našim mámám.
/Tak jako ony lhaly nám./
A dneska nepůjdu spát.
Budu počítat
ovečky ve tvejch očích,
a litovat
vlastních rozhodnutí.
*Možná…
Přečteno 317x
Tipy 16
Poslední tipující: Grungerr, jiljovský, Tymi14, Bíša, Psavec, Myrja, Holis, Churry, enigman, saddova, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)