někdy obyčejně
Anotace: taková rýmovačka
někdy obyčejně
je vzácnější
než tisíc podivností
a starý známý
je lepší nežli
spousta hostí
a když to jde
jak to chodí
to ještě neznamená
že člověk se
jen tak nudí
nebo že se
všeho bojí
někdy obyčejně
je vzácnější
poctivě hloubější
Přečteno 216x
Tipy 9
Poslední tipující: janewe, maliska, NikitaNikaT., Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)