Na pouti
Anotace: V sobotu, 30.8.2008, byl v Kadani opět Císařský den..
Štěstí ukryté v papírovém sáčku
je toho dne na dračku
Za deset korun českých
poklady z nichž tají se holčičkám dech
A balónky co vysmekly se z dlaní
a lítost dospělých že pro ně už hraní není
a půvab tanečnic s touhou na ňadrech
a tolik pamlsků v kadaňských zdech
Co řekl by asi Karel IV.císař náš
na hlavu na hlavě k jeho oslavě
"Člověče, zmámený medovinou, není moji vinou,
že v žádném papírovém sáčku štěstí neschováš."
Přečteno 304x
Tipy 19
Poslední tipující: Lota, Simísek, j.c., enigman, Bíša, Myrja, jedam, Holis, Marfuša, NikitaNikaT., ...
Komentáře (10)
Komentujících (9)