život jako lízátko
Anotace: buďme rádi za to, co máme protože až když to ztratíme, uvědomíme si jakou to pro nás mělo cenu a je to pravda =(
v jednu chvíli máš život,
jako to strašně sladký jahodový lízátko
a jak tak stále cucáš tu sladkou, pusu lepící chuť,
zjistíš,
že už ti nechutná.
…nebaví tě to…
nezahodíš ho,
jen už nejsi tolik šťastnej
//kdo by měl rád stereotyp//
a naráz se něco stane,
---narazil´s---
a se špejlí v krku si uvědomíš,
že to nebylo zase tak špatný
a že ti ta děsně sladká jahodová chuť chybí.
jenže už jsi ho dolízal
a máš jedinou možnost:
koupit si jiný
…když…
„jahodový už nejsou“
zbylo na Tebe jen citrónový
…a to je děsně kyselý…
Přečteno 468x
Tipy 35
Poslední tipující: Loveless, Rootness, tato22, Gabrielle, 4LJFilip, TetaKazi, ilona, PANGÁSIUS, susana načeva, Isquieasuus, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)