Anotace: ...každý může malovat
Krasne jsi popsala to, co si uz dlouho myslim, vis, nekdy i maluvky, a vlastne vsechny veci, ktere vytvorime, nejsou presne podle nasich predstav, muzou se nekomu libit, nekomu vic a nekomu mene.
Basnicka mi pekne plynula, kdyz jsem si ji cetla, diky za ni.
01.09.2008 21:40:00 | Montynka
Vidění života očima malíře ...
Škoda, že spojení mezi hlavou a rukama, které by velká plátna namalovaly, je kdesi přerušené, tedy u mě. Alespoň na papír my vložíme je, slovně.
01.09.2008 20:43:00 | jita.1965
Takže když nebudu mít nic k formě a tak, když tomu moc nerozumím, a aby to bylo správně pochopeno... v té básni jsem se našla, takže potěšilo.
01.09.2008 17:18:00 | okousaná od světlušek