O můrách a svědomí
Nerad se schovávám za něčí bolest
nechci už hnilobu z duše si pít
prudce se postavím udělám protest
copak lze ve lhaní v pohodě žít?
Nechci se dotýkat svých planých slibů
nechci si vetovat myšlenky dne
všechno to spálím v ohništi krbu
stihnu to rychle stihnu to hned.
Nechci se hanobit za hříšné myšlenky
nemám už chuť měnit své sny
házím svá zklamání jak malé hliněnky
do důlku podzemí v marnosti hry.
Nechte mě spočinout v klidu své duše
chci tiše splynout tu s okolím
každý z vás poznal jak svědomí kouše
je jenom na mě zdali to ustojím.
Přečteno 316x
Tipy 10
Poslední tipující: Walentine, SZN, Bíša, Myrja, hanele m., pejrak, igniss, sioned
Komentáře (3)
Komentujících (3)