strach a nebo touha?
tot otazka..pouha..
mozna..tajne prani..
nespnene ambice..
kdo co proc ti v cem brani?
mne zajima..
velice..
29.11.2008 23:18:00 | Bean
Ahoj zlato,komentar tentokrat nebudu psat,takze jenom gratuluju ke stovce a kdyz uz si ji dosahla,zkus to tu tak neflakat(jako ja treba) a zacni zas trochu vic psat,urcite i ten tvuj novej zivot je pro tuhle tvou osobitou poezii dostatecne inspirativni...
04.09.2008 20:54:00 | Courtnei
Ahoj Kačko...holko moje malá .(
čtu tě a znám tě už nějaký ten pátek.. i když se už nevídáme a každý z nás má jiný život, tak ti chci říct, že tě mám rád, ale v tvých posledních básních se vůbec nevyznám.. Nedokáži z nich poznat jestli jsi šťastná, nebo ne..jestli se něco děje,nebo je vše v pořádku, každopádně píšeš krásně.
Tvůj J.
03.09.2008 20:55:00 | Jirda
me spis vadi hned ten zacatek, nechybí ti tam nejake pismeno??
a pak mi hodne vadil rytmus basne
02.09.2008 07:52:00 | saddova
Strefila ses mi do mého krizového období, stejného, co budu, k čemu, jak? nijak. hezky popsáno. dojalo. potěšilo. akorát... u "jsem dítě a neřestmi dospěláka." nejsem si jistá, ale buď bych dala a neřestmi dospěláka - něco dělám, něco se děje, sloveso. Nebo dítě - s - neřestmi dospěláka. aby to dávalo smysl. ale jsem možná zase uplně vedle?
01.09.2008 21:00:00 | okousaná od světlušek