Smrt sokem
Polož si hlavu do mého klína,
polož si hlavu a klidně spi
láska je radost, která nám zbyla,
můžeš teď usnout a nalézt klid.
Srdce Ti utichá je mi to líto,
všechno to krásné zůstalo v nás,
vím že jsi znavena, že bolí to,
budu tu s Tebou jako Tvá stráž.
Slzy mi kanou po hrubých tvářích,
nechci se vzdát tu bez boje,
nevím co říci, jak se mám tvářit
líbám Tvých retů okraje.
Tiše jsi vychladla, prázdné je objetí,
klekám si na zem, hladím Tvé vlasy
se smutkem na duši skrývám své dojetí,
líbám Tvá ramena, oči i řasy.
Náš svět se zastavil na malou chvíli
zas vyjde slunce nad obzorem
rádi jsme žili, byli i snili
proč Smrt je sokem, diktátorem.
Přečteno 315x
Tipy 13
Poslední tipující: pejrak, Myrja, Bíša, cevert, hanele m., Lenni, Churry, SZN, igniss
Komentáře (7)
Komentujících (6)