Svět těchto lidiček je poněkud převrácený..popsala jsi to asi výstižně i když jim asi nikdy nebudem zcela rozumět..
09.09.2008 07:36:00 | Pišák
vlny vbíhají na břeh a zase mizí . . . svět zázraků - byť zůstává jim cizí - pro lásku jež uzamčena je někde v skrytu . . . v nich zůstává . . . nevím jak nalézt lávku po které na druhý břeh je možné jít . . . snad nezbývá než hledat . . . hledat . . . v naději . . . a věřit na zázraky . . .
02.09.2008 08:49:00 | rolon
něco jsem asi nepochopila, jine zas ano..myslim si..zajimave cteni, nicmene me to asi nechava chladnou,ale to nejspis nebude tva vina...
02.09.2008 08:13:00 | saddova