Oni jsou mezi námi ...
*
- The truth is out there
.
nahá se zdá být,
dosah paže je jenom stínem kamufláže
co spokojeně zhasíná
úderem pěsti do klína
konvenční sex,
řev motorové pily jsou dobré žrádlo pro debily,
co v TV namodralém bliku
šklebí si huby v otazníku
jsou mezi námi,
ty to víš, i když je nikdy nespatříš
DNA píší na manžetu,
a světlo chytaj´ za roletu,
límcem tě škrtí, a ty spíš ….
*
--------------------------------------------------------
Comment Romalemu z Písmáku, dílo ... "Stalker"
*
Přečteno 291x
Tipy 17
Poslední tipující: prostějanek, Myrja, JardaCH, Severka, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, Levandule, Churry, saddova, WAYWARD, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)