ŠEĎ . . .
Anotace: - Imaginace - (. . . z jiných básní . . .)
Sbírka:
Reflexe
°°
mezi bílou a černí
. . . šeď . . .
královna stínů
tajemství
halené i do barev
poezie oblačného nebe
Baudelairův verš
psaný v próze
- CIZINEC -
mezi bílou a černí
. . . šeď . . .
poezie všednosti
tak blízká stříbrnému snu
když Luna rozdává je nocí
a na víčka klade
hebkost polibku . . .
°°
Přečteno 309x
Tipy 19
Poslední tipující: Noc17, okapovaroura, vapiti, Lota, Myrja, Romana Šamanka Ladyloba, Churry, labuť, igniss, Levandule, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)