Anotace: Soupis vnímání ve třech fázích.
Sbírka: ...vážil si výletů do neznáma
Takže děkuji za komentáře, co nikdo nenapsal, protože oceňuji to, že umíte číst a rozumíte prostému textu.
S ostatníma bych se rád podělil o jeden citát:
Špatného kritika poznáte podle toho, že začne mluvit o básníkovi, a ne o básni. Ezra Pound
03.09.2008 10:33:00 | dead-head
interpretace jsou možná nemilé, možná přesné a možná od včera nezajímají, ale někdy taky neomylné - ale hlavně vždy je to interpretace toho kdo interpretuje a nemůžeš druhým vnutit jak mají chápat tvé dílo ... a ty je ještě za to začneš urážet ...
03.09.2008 08:11:00 | Romana Šamanka Ladyloba
pise se mylne..
jinak je tohle basen?? to je zavadejici...mozna jo, mozna ne, spis bych to nazvala uvahou, snad, mozna, sama nevim,
z tvych slov mam spis pocit, ze se rad schovavas za slovicka, cizi nazvy, pri jejich znalosti mas pocit nadrezenosti, vetsi dulezitosti, nekomu to mozna prijde zajimave, me nikoliv. Znam spoustu lidi, co to tak dela a nijak mi to neimponuje, stejne tak zmíneny komentar, co jsi napsal. Mozna ironie. Mozna.
Ale jestlize te nezajimaji nase nazory, tak nachapu nač verejne pises, proc , kdyz ti nekdo rekne, ze tvou " basen " nechape, tak mas hned ohynek u zadku atd..známá vec...
02.09.2008 09:42:00 | saddova
Následující interpretace (komentáře) jsou jistě milné, jistě nepřesné a jistě mě ani nezajímají...
02.09.2008 09:28:00 | dead-head