. . . nevím proč . . .
°°
je to zvláštní . . .
lítost v beznaději
(uvadlé květy)
smutek
na práh dnů
kladete mi
seschlé růže
a mžení
slz
soustrast
namísto úsměvů
ztuhlé masky
. . . bolesti . . .
Petruška ukládá hrníčky
oušky ven
stojí na židli
Jeník s utěrkou podává
Jsme po snídani
a užíváme si příjemného rána
než půjdeme prožít další den
. . .
Děti!
Dnes pro vás přijde chůva . . .
Ano tatínku
my víme . . .
. . .
Jedeme ulicemi
u školky vyběhnou na trávník
drží se za ruce
mávají . . .
. . .
Na večer chystám překvapení
Uděláme si malý výlet k jezeru
Usadím je do lodě
a poplujeme až tam
odkud je západ slunce nejkrásnější
Počkáme do setmění
a budeme spolu rozžíhat hvězdy
Život je přece jen krásný . . .
°°
Přečteno 328x
Tipy 19
Poslední tipující: Noc17, Lorraine, poustevník Jirka, ona, vapiti, Lota, Myrja, spare, Romana Šamanka Ladyloba, igniss, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)