Osa času

Osa času

Anotace: posuďte sami....nebo posoudí Bůh

Osa času

Přímka času vzhůru vyráží
Za sebou nechává dějiny stát
Budoucnost nečeká ,žije
Přichází radost ,příkoří….

Hřbitovy hrdinů jsou plné
Slunce s mrakem zápasí
Přežití dne rovná se vítězství
Žal pochoval dnes další v řadě!

Dějiny píši romány
Osudy co s sebou nesou
Démony,či tváře andělů
Listy ,jež
V knihovnách srdcí zůstanou vyrvány!

Stromy staleté důkazem
Oběti válek padají
Do hrobů společných
Jména nemají!

Kdo očistí hříchy
našich otců?
Kdo spasí matku Zem
Ať hodí kamenem ,
kdo je bez viny

Nadejde den poslední
Kdo přejde lávku
Radosti poskočí
Zamává pohanům…
Jež topí se v řece neřestí

Budoucí léta láskou zavanou
Ráj na zemi
V dálce pes zaštěká
Nemoci ustanou

Ozdravný proces začal včera
Sekery válek zakopány
Soud vynesl rozsudek
Bitva je prohraná!!
Autor v.hercik, 02.09.2008
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Thesssinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí