Zapření
Anotace: věnováno jako ostatně všechno co není úplně marné
člověk by měl přiznat
když klame okolí
ale na druhou stranu
chce zapadnout v soukolí
vztahů a sociálních kruhů
nepřizná že je blázen
že vidí v noci duhu
a že mu místo lampy
v duší slunce svítí
raději se spoutá
do propasti řítí
aby i uprostřed davu
v nejlidnatějším městě
obklopen cizinci
stál na prašné cestě
a cítil se sám
Přečteno 351x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, carodejka, Beepat, Demedalex, Marfuša, Bíša, Já Esther Ruth
Komentáře (5)
Komentujících (5)