Anotace: Někdy mi připadá, že si pamatuji i to co jsem nikdy nezažil a nezaslechl...
Nesměju se, nejen proto, že jsem se v tom dokonale našla. Až to člověka někdy vyčerpává, ale bez toho by to bylo smutné, pro mě... Nevím, jak bych to zhodnotila jako báseň. Ale jako myšlenka a vyjádření... Hezké.:)
02.09.2008 19:02:00 | okousaná od světlušek