Slunečný tábor
Anotace: Básnička o prázdninovém táboře
Přijde léto,koupeme se,
občas v lese ztratíme se,
na táboře najdeme se,
soutěžíme, dobře jíme a pak v noci dobře spíme.
To vám taky poradíme.
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, kleopatra.sedma
Komentáře (1)
Komentujících (1)