Tatínek právě zemřel . . .
Anotace: Na odchod nejbližších nejsme nikdy připraveni, ať je odchod náhlý či nemoc trvá mnoho měsíců,bolest je vždy stejná.
Tatínek právě zemřel . . .
Tři prázdná slova na displeji mobilního telefonu.
Tatínek právě zemřel . . .
čtu dokola tu zprávu.
tatínek právě zemřel . . .
a usínám až k ránu.
V hlavě jen tepot malých okovaných botek,
nezbyla ani slza na zármutek,
až na dno vyhořela duše moje celá,
jak zoufalstvím a bolestí se chvěla.
Vše kolem zůstalo černobílé,
každého jednou čeká tahle chvíle,
ochromen, prázdný budeš jednou stát,
ten tam je všechen chladný majestát,
jen bolest a žal srdce svírá
a v život nezbyla ti víra.
Tak v koutku tiše stojím stranou,
vesla rozčísla hladinu,
jen ještě chvíli nech mne tady,
Chárone, aspoň hodinu.
Přečteno 510x
Tipy 6
Poslední tipující: Churry, Holis, Květka Š., Teop, Myrja
Komentáře (2)
Komentujících (2)