,,U Doskočilů"
V Jindřichově Hradci
prima cukrárnu mají.
Davy lidu mlsavého
zde vždy rádi uvítají.
,,U Doskočilů“ se jí říká
posezení nabízí všem.
Z procházky nebo nákupu
zajděte si občas sem.
Po place paní Lenka krouží
ba někdy přímo lítá.
Za pohárky chuťové
zručně každého chytá.
S úsměvem na tváři
na kolemjdoucí mává.
Abyste co mlsat měli
však stále pozor dává.
Větrník nebo rakvička
kokosem sypaná koule.
Všechno zbaštíte s chutí
za ušima hned máte boule.
Kávu či jen z bylinek čaj
každému uvaří tam.
Některé pít prvně budete
však určitě zachutnají vám.
Lenka žertík k dobru přidá
pak i morous se směje.
Nudu z krámku vymetá
pořád se tu něco děje…
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)