Ustýskaná
Dala jsem ti dala,
dala do vínku
nažehlenou letní
dívčí sukýnku.
K tomu neděli
a také každý svátek,
nikdy nepotká tě
žádný černý pátek.
Chci za tebe dýchat,
neštěstí smést z cesty,
trny trhat holou rukou,
těšit se z nevěsty.
Nechci vidět tvoje slzy,
jen ty od radosti.
Děcko moje drahé,
mé pozemské všecko,
tvůj hlásek zní z dálek.
Albánie, Řecko
- touláš se mi světem,
už tě sotva vídám.
Na tvůj psací stolek
pohlednici přidám.
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Sana.sorrow
Komentáře (1)
Komentujících (1)