Trojice
Splín
Vycházíme, plni ideálů,
nevíš kam máš jet,
možná kousek přejet dolů
a jindy zase zpět.
Smutek
To kakao, mi připomíná
dětsství
v pokoji vedle dítě plakalo,
životu všechna čest, víš?
Touha
Ctěla bych odletět,
daleko vysoko
o Světě nevědět,
široko daleko.
Přečteno 265x
Tipy 8
Poslední tipující: kouzelníček, drsnosrstej kokršpaněl, teranosaur, colorka, Lenni, její alter ego, Bíša, cevert
Komentáře (2)
Komentujících (2)