Opilá…
Anotace: Je to vymyšleno cestou z hospody, takže...
Rozevlátý kráčím ulicí, ne bdící, ne spící.
Ba v krvi mám, snad nejsem v tom sám.
Ulici plná nás je, lidí co jak já nepije.
Vím že tvůj případ to není, kdo jako já statistiky plní.
A proto každý kdo chuť má, pije a pije tuze rád:o)
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: Alex Foster, dead-head
Komentáře (1)
Komentujících (1)