Čierna, smutná ruža, aká je krehká v rukách muža...no tak jsem se zase zatoulala do svých pár kapek krve, ale Tvoje básnička mi perfektně sedla...povedla se Ti :-)
03.09.2008 20:11:00 | Lorraine
Mě nebodla, mě se trnem chytla,ta černá růže bezejmená.
Její vůně do mozku se vryla, už není růže bezejmená.
03.09.2008 18:49:00 | JaniHani
Krásná báseň! Jen... nevím proč... nechci být tou růží bez mena! I když mi to připadá tak strašně povědomé... Křičím NE!!! Mně se ta hra na krásu přece daří!
03.09.2008 15:57:00 | Hannazka