Anotace: I já sem musel jít... vlastně musel chtít jít... středni škola je přeci dobrovolná :-)
moje dcerka šla taky ač dobrovolně, tak vlastně nedobrovolně do školky, ale tam bych šla taky a hned :-)
básnička je hodně jednoduchá, ale naprosto vystihuje podstatu věci :-)
03.09.2008 15:14:00 | Sandra_T