PETŘÍČEK
Anotace: vysvětlivky:Petříček = sv.Petr ...>našeptávání< ...čtěte trhaně a po řádcích.
.
.
Přibliž se kousíček
odejdi od okna
zafouká větříček
čeká tě Petříček
Parapet u nohou
pomalu
suneš
první schod do nebes
tajuplný
vzpomínkami na vřes
na lásky
na děti
života prokletí
jak ten čas letí
>přibliž se kousíček
odejdi od okna
zafouká větříček
čeká tě Petříček<
Přijď blíže k nám
máme tě rádi
někdy jsme smradi
vnucujeme rady
na tvoje vady
ruku nepodáme
pohlazení
do šuplíku uschováme
není k mání
padáme
>přibliž se kousíček
odejdi od okna
zafouká větříček
čeká tě Petříček<
Pomalu ztrácíš
smyslnou touhu
nebo též
poklidnou strouhu
teplého domova
hledalas
zas a zas a znova
je z tebe dávno
černá vdova
bez dětí
Přibliž se kousíček
radí ti Petříček
zafouká větříček
uklouzlas...
Vítá tě Petříček
.
.
.
Přečteno 344x
Tipy 29
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, okapovaroura, spare, jita.1965, a_tao, Levandule, Kyle, Caracol, Bíša, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)