Díky pěkně (džynka šumne)
Anotace: ... cítím, že mi došel dech ...
Než se půjdu na čas schovat,
chtěla bych Vám poděkovat
za komentáře na moje pokusy,
za tipy - literácké bonusy,
za slova útěchy a podpory
a vůbec všechny vaše názory,
za přátelství a lidská sblížení,
která jsou odměnou za mé snažení.
Nebudu jmenovat, jistě víte sami,
v mém srdci záříte jak slunce nad hvězdami.
Přečteno 587x
Tipy 16
Poslední tipující: bez nápadu na přezdívku..., Iva Borecká, bobi bobie, Bíša, Myrja, Romana Šamanka Ladyloba, Holis, igniss, Churry, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)