Kočka zatoulaná
Anotace: Celá rodina na nohou ,utekla kočka!! Přečtěte si příběh a šťastný konec.
Máma hledá s tátou,
kočku zatoulanou.
Pepík hledá v chlívku,
sedí, volá na maminku.
Mami, mami já jí mám,
Sedí a má koťata.
Mají bílou, krásnou srst,
je to holka a malý kluk.
Přečteno 387x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)