Kočárek a mé dětství
Anotace: Krátká, zato velice pravdivá básnička o našem dětství v kočárku.
Kočárek je dobrá věc
v tomto světě běžná,
každý už ji odmala plně využívá.
Občas si i kočárek
dá do bříška mňamku,
vždy, když dítko upustí kousek dalamánku.
Komentáře (1)
Komentujících (1)