Láska mimo hrob
Anotace: Mladík miluje krásnou Julii, dceru mafiánského bosse.... Co se z toho vyklube???
Mám dívku
s tělem bohyně
mozkem génia
a mastnými kapsami
nemusím je čistit
má čisté kapsy
s roličkami peněz
tucty pětitisícovek
vedle ní se cítím
jako vandrák
její otec je
bossem mafie
jestli sí ji
nevezmu
zabije mě
ptám se proč
jsem chudý
(chudák)
nemám žádné peníze
ani auto
odpoví mi,
že je se mnou šťastná
nikdy s nikým nebyla víc
a já se nemusím
bát o svou
budoucnost
rozhodně ne
tak moc jako
o svůj život
pokud nepřijmu jeho návrh
ptám se
ať mi
jej poví
odpoví, že
budu jeho pravá ruka
-ruka mafiánského podsvětí-
(nechci pracovat pro mafii)
nemám na vybranou
Julii miluju
jejího otce
nenávidím
dává mi
na rozmyšlenou
já namítám
děkuji pane
(Julia mi nikdy neřekla své přijmení
a její papá se mi nikdy nepředstavil)
nejspíš proto, abych
ho nepráskl fízlům
(to bych už byl pod kytkama)
s vaší dcerou
se ožením
ale z čisté lásky
nejde mi o peníze
ani její ani ty vaše
s vámi pracovat nechci
práci mám slušnou
a pokud mě zabijete
jenom proto, že odmítám
vaši "pracovní" nabídku
svou dceru uděláte nešťastnou
Miluje mě
já miluju ji
tak proč ničit
něco tak krásného
jako je Opravdová Láska
Říká se: Láska až za hrob
v mém případě: Láska mimo hrob
Naštěstí
zatím
žiju
Komentáře (0)