A točil se dál
Anotace: všecko se holt změnit nedá...
Hořkosladké myšlenky
Jak deštivá noc v New Yorku
A zrádné hlasy metra
Korzovali špínou
Liduprostých uliček
Kam toulaví psi chodili pít
Z kaluží nejrůznějších tvarů
Řekla sis, že to tak prostě je
Hmatatelné
Jak všechny ty vteřiny
A svět se mohl točit dál.
Přečteno 278x
Tipy 8
Poslední tipující: jita.1965, ztracená, Caracol, Anewue, saddova, Bíša, Churry
Komentáře (3)
Komentujících (3)