ale jenže
.
ale jenže
už odmala
je moje alela
divoká
sotva začla žvatlat
a už dávno slinila
prvními zuby
prostorem
moudro
věděla
to své
ale jenže
vyrostla
a přitom
se propletla
peklem
bolavých
alel
puberty
puberjá
pubermy
až do dnes
ale jenže
mé
vlastní
už vetché
alely
tlejí do
senility
senilijá
senilimy
a asi nikdy jinak
a přitom
by chtěly
chovat
alelata
dokud vědí, co činí
tož
alelo divoká
přestaň na chvíli brát
a pro jednou
dej mi sen
předčítat
medvídka
Pů
.
Přečteno 272x
Tipy 14
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, okapovaroura, Holis, hanele m., Iva Borecká, Bíša, Myrja, Lorraine, igniss, Lota, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)